Boka konferenslokaler och bo under Ystads takåsar


Har ni behov av att boka lokal för en kommande konferens, möte eller liknande tillställning? Då står vi gärna till tjänst. Våra konferenslokaler finner ni i vårt prisvärda och smakfullt inredda bed and breakfast, och med sitt centrala läge ger boendet er närhet till allt. Tåget eller bussen stannar strax utanför vårt B&B. Vi har även en allmän bilparkering i direkt anslutning till boendet. När ni bor hos oss är transport aldrig några problem.
 

Färjeförbindelser

Taxi

Tåg & buss

Bornholm

Færgen

Polen

Unity Line

Polferries

Taxi Ystad, telefon +46 411 72 000

Taxi Kurir, telefon +46 411 58 58 58

Skånetrafiken

 

Nyrenoverade rum

Under vintern 2016 har renovering och ombyggnad av hela huvudbyggnaden utförts. Alla rum har fått egna WC/Dusch och hela boendet fräschats upp. Ni på företaget kan därför vara säkra på att ha ett bra och bekvämt boende i samband med konferensen. Gästerna serveras frukostbuffén i vårt eget café.
WiFi är kraftfullt och gratis. Om ni önskar aktiviteter i samband med er konferens på Stationen B&B har Ystad mycket att erbjuda. Från shopping, intressanta museer och bra restauranger till vackra cykel- och vandringsleder. Oavsett vad det är som intresserar de anställda på ert företag kan ni vara säkra på att finna det här i Ystad.
 

Konferenslokal efter era behov

Få en konferenslokal som passar just era behov idag – kontakta oss för offert på stationen@turistlogi.se eller ring oss på 0708-577 995. Med över 20 års erfarenhet och som helägt familjeföretag erbjuder vi priser som är billigare än medel. Ni vara därför vara säkra på att vi kan ta hand om er till ett riktigt bra pris.

Konferensrum